Még egy alapszereplő távozik a Barátok köztből

Még egy alapszereplő távozik a Barátok köztből

2012. június 26. 17:10, Kedd
Nemsokára búcsút int a Barátok köztnek a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Péter, aki a kezdetektől oszlopos tagja volt a szappanopera stábjának. Az okok állítólag kreatívak.

Úgy tűnik, hogy nem csak a Kertész Gézát alakító Németh Kristóf fog eltűnni nemsokára a Barátok köztből, hanem az Andrást alakító R. Kárpáti Péter is, aki egyébként a kezdetektől része volt a sorozatnak, igaz sosem vívott ki magának akkora népszerűséget, mint a rosszfiúk karakaterei. Kalamár Tamás, a szappanopera producere R. Kárpáti távozásáról azt mondta a Blikknek, hogy "Egyszerűen András karakterébe tizennégy év után már nehéz újat csempészni, ezért a jövő évben kiírjuk a sorozatból, így még a nézők hónapokig láthatják, de hogy visszatér-e, azt csak a jó ég tudja. Ez persze azt is feltételezi, hogy nemsokára új szereplők érkeznek"


Azt egyelőre nem tudni, hogy R. Kárpáti Péter miképp fog távozni a sorozatból, hogy a történetet írók milyen sorsot szánnak neki, de mintegy ellentmondva a producer által elmondottaknak, még az is elképzelhető, hogy a karakter életét fogja veszteni, hiszen sokak szerint elképzelhetetlen, hogy úgy távozzon, hogy a családja maradjon a sorozatban. A színész a sorozatból való kiszállása után tanárként fogja folytatni, valamint tovább fog szinkronizálni, s bízik abban, hogy a meglévő színházi munkák mellett adódnak újabbak is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások