Új kép a készülő óriásrobotos scifiből

Új kép a készülő óriásrobotos scifiből

2012. július 5. 16:05, Csütörtök
Újabb kép érkezett a 2013-as év egyik leginkább várt scifijéhez, az óriásrobotos Pacific Rimhez, melynek ezúttal a főszereplőit láthatjuk teljes menetfelszerelésben.

A scifi-rajongók minden bizonnyal már pontosan tudják, hogy mi lesz 2013. július 12-én, hiszen jó előre felírták naptárjukba Guillermo del Toro visszatérésének, vagyis új filmjének amerikai premierdátumát. Igen, ekkor fogják bemutatnia várva várt Pacific Rim című filmet, melynek főkonfliktusát az fogja jelenteni, hogy hatalmas lények szállnak elő a tengerből, akik ellen az emberiség olyan óriásrobotokkal veszik fel a harcot, melyeket két olyan pilóta irányít közösen, akik idegrendszerét összekapcsolták.


Az Entertainment Weekly legújabb számában újabb képet közölt a jelenleg is forgatás alatt lévő filmhez, melyen a két főszereplő, Charlie Hunnam és Rinko Kikuchi látható, a filmben az ő karaktereik, egy kiégett pilóta, és egy tapasztalatlan kadét fogják jelenteni az emberiség utolsó reményét, akik egy legendás, de már idejétmúltnak tűnő robotot irányítanak. Mellettük fontosabb szerepekben még olyan színészek fognak feltűnni, mint Idris Elba, Max Martini, Rob Kazinsky, Clifton Collins Jr. és Diego Klattenhoff.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások