Kiderült, melyik szuperhős-csapat lesz a főhőse a Marvel titkos új képregényfilmjének?

Kiderült, melyik szuperhős-csapat lesz a főhőse a Marvel titkos új képregényfilmjének?

2012. július 5. 16:04, Csütörtök
Már csak pár napot kell várni és hivatalosan is kiderül, hogy melyik lesz a Marvel Studios "titkos" filmje 2014-ben, de vannak, akik már tudni vélik előre a választ.

Meglehetősen régóta fúrja a képergény-rajongók oldalát a kíváncsiság, hogy mely filmet tervezi még bemutatni a Marvel Studios saját égisze alatt 2014-ben. Az biztos, hogy az Amerika kapitány 2 tavasszal kerül mozikba, de egy májusra időzített, egyelőre cím nélküli Marvel-film is megtalálható az előzetes műsorrendben, melyről egy ideig úgy vélték a jólértesültek, hogy Dr. Strange bemutatkozását fogja jelenteni, majd pedig a Black Panther és a The Ant-Man terveiről is érkeztek hírek.

Klikk ide!

Feltehetően a Comic Conon le fog hullani erről a titokról is a lepel, de a Latino Review már most tudni véli, hogy a Guardians of the Galaxy elnevezésű szuperhős-csapat fog bemutatkozni. A 31. századból a Baldoon idegen faj fenyegetése hatására a 21. századba visszatérő csapat története a lap szerint a 2015-ös A bosszúállók 2-t fogja felvezetni és Thanos is fontos részét fogja képezni a történetnek. (A Guardians of the Galaxy új inkarnációjának tagjai: Adam Warlock, Drax the Destroyer, Gamora, Phyla-Vell, Rocket Raccoon és Groot.)

És, ha már a "titkos" Marvel-film szóba került, ugyancsak ezzel a projekttel kapcsolatos hír, hogy az eredetileg tervezett 2014. május 16-i premier helyett augusztus elsején kerül csak bemutatásra az alkotás. A Marvel Studios addig a tervek szerint minimum három, korábban már bejelentett saját szuperhős-filmet bemutat: 2013. május harmadikán a Vasember harmadik részét, november 15-én a Thor második epizódját, 2014. április negyedikén pedig az Amerika kapitány folytatását. (Persze a tervek szerint 2013-ban érkezik az X-Men: Az elsők, 2014-ben pedig A csodálatos pókember második része is, de ezek már koprodukcióban készülnek.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások