Készül a The Walking Dead FPS

Készül a The Walking Dead FPS

2012. július 6. 22:43, Péntek

A Telltale Games sikerrel prezentálta a The Walking Dead játékváltozatát, mely hamarosan a harmadik epizódjához érkezik.

A sikert megirigyelte az Activision és megszerezte a filmsorozat jogait (a Telltale Games a képregény alapján dolgozik). Ma pedig be is jelentette, hogy készül a The Walking Dead Video Game, mely egy akció-FPS lesz. A történet főhőse egy testvérpár, Daryl és Merle Dixon, ám mi az előbbinek a bőrébe bújhatunk bele. Meglepetésre nem kimondottan az akción lesz a hangsúly, mivel el is kerülhetjük a zombikat, akik figyelnek minden zajra, illatra és természetesen mozgásra is.


Az ellátásunkról magunknak kell gondoskodni, ami azonban elég kemény feladat lesz. Természetesen találkozunk majd jó pár karakterrel az Atlantába vezető úton, ám nem mindenki lesz a barátunk. Lesznek pillanatok, amikor döntenünk kell, mely komoly kihatással lesz az eseményekre.

A THe Walking Dead Video Game fejlesztését a Terminal Reality végzi, akik anno olyan remekműveket készítettek, mint a Bloodrayne első két része, a Nocturne és a Blair Witch Volume 1: Rustin Parr. A megjelenés 2013-ban várható.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások