Megjött a Superman-reboot első két előzetese

Megjött a Superman-reboot első két előzetese

2012. július 21. 22:50, Szombat
Végre jó minőségben is láthatjuk a Man of Steel, azaz a Superman rebootjának első, igencsak semmitmondó előzeteseit, amelyek természetesen egy évvel a premier előtt még nem mutatnak sokat.

A koncepció még érdekes is lehetne, de a kivitelezés kifejezetten semmitmondó. Persze mondhatnánk azt, hogy az elő-előzetesek, az ún. teaserek mindig ilyenek, de ez természetesen nem igaz, hiszen akadnak remek, az ember felspannoló videók is a műfajból. (A teaser egyébként más, mint a Comic-Conon bemutatott, hiszen az még több mint fél percnyi jelenetet tartalmazott a filmből.) Természetesen a Men of Steel, azaz a Zack Snyder-féle Superman-reboot első előzeteseiről van szó, melyeket A sötét lovag: Felemelkedés kópiái előtt vetített az amerikai mozikban a Warner Bros. - nem véletlen, hogy kiemelték Christopher Nolan nevét, aki producerként próbálja segíteni a produkciót.


Mint látható, két teaser is érkezett, a képek ugyanazok, mindössze a narráció és a narrátor személye változik - Kevin Costner és Russell Crowe hangját hallani a képsorok alatt. Előbbi Clark Kent nevelőapját, Jonathan Kentet alakítja a filmben, utóbbi pedig Superman (egykoron Kal-El) szülőapját, Jor-Elt a Krypton bolygóról. A Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane, no meg Costner és Crowe főszereplésével készült filmet Amerikában június 14-én fogják bemutatni.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások