Kellemes meglepetés a Harmadnaposok

Kellemes meglepetés a Harmadnaposok

2012. július 23. 17:30, Hétfő
Itthon meglepetésre egy teljesen ismeretlen film jól szerepelt a mozikban, pedig idén is az volt a tendencia, hogy a nézők az ismeretlen című, vagy eddig sehol sem látott színészekkel rendelkező filmeket kerülték.

Kellemes meglepetés okozott itthon a Harmadnaposok (A Few Best Men) című gyengécske ausztrál komédia, hiszen a jórészt amerikai filmektől zsúfolt hétvégi magyarországi mozis nézettségi toplistán a legjobban startoló premierfilm címét megszerezve a negyedik helyen kötött ki. A Stephan Elliott által rendezett komédiában itthon teljesen ismeretlen nevek bolondoztak, mégis 12 177-en váltottak rá jegyet vasárnapig 20 moziban. (A rendező neve egyébként közel sem ismeretlen, hiszen ő készítette a 90-es években a remek Priscilla - A sivatag királynőjének kalandjait.)


Ugyancsak premierfilm volt múlt héten a LOL, mely egy Sophie Marceau főszereplésével készített francia komédia amerikai feldolgozása volt, de sem Miley Cyrus, sem Demi Moore neve nem vonzott tömegeket a mozikba - 13 mozi mindössze 2 203 jegyet adott el az előadásokra. A hazai toplistát ismét a Jégkorszak 4 uralta, még a harmadik hétvégéjén is 61 849 nézőt regisztráltak az előadásokon, ami azt jelenti, hogy a nézettsége alig csökken, így máris az év legnézettebb filmjévé avanzsált 342 ezer nézővel.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások