Egybegépeket mutatott be a HP

Egybegépeket mutatott be a HP

2012. július 24. 15:27, Kedd
A HP üzleti gépekkel bővíti all-in-one asztali PC-kínálatát: a kis helyigényű gépek megbízható működést és a továbbfejlesztett biztonságot kínálnak a felhasználóknak.

A cég közleménye szerint az új all-in-one gépeket úgy tervezték, hogy vállalkozásokban is költség-, hely- és energiatakarékos alternatívái lehessenek a hagyományos asztaligép-megjelenítő kombinációnak. Ezek a gépek a kormányzati, egészségügyi, oktatási és lakossági vásárlók szempontjainak is megfelelnek. Az új termékvonal tartalmaz érintőképernyős kivitelt is. "A vásárlóink olyan formatervezett all-in-one PC-ket szerettek volna, amelyek használatakor nem kell kompromisszumot kötniük a teljesítményben, megbízhatóságban vagy a biztonságban" mondta Gerwald van der Gijp, a HP Kereskedelmi Személyi Számítógépek Divíziójának, illetve EMEA csoportjának igazgatója. "Ezekkel a karcsú, elegáns tervezésű és erős gépekkel folytatódik a HP innovációja, hogy kielégíthesse egy növekvő piac igényeit."


A HP Compaq Elite 8300 All-in-One üzleti PC a HP legerősebb és multimédia-lehetőségekben gazdag all-in-one személyi számítógépe. Megbízható teljesítményt és az intuitív érintőképernyő élményét nyújtja az igényes üzleti felhasználóknak. A sajtóanyag szerint vonzó, helytakarékos megoldást jelent többek között ügyfelek számára kialakított munkaterületeken vagy kioszkokban is. A gép megjelenítője 58,4 cm átmérőjű, full HD felbontású, beépített, 2 megapixeles webkamerával és kettős mikrofonnal is választható. Az SRS Premium Sound PRO szintén alapösszetevője a gépnek, így zajosabb környezetben is jó minőségű hangélményt nyújt.

Az érintési funkcióval kiegészített HP Compaq Elite 8300 Touch All-in-One multitouch, optikai technológiát alkalmaz, így interaktív egészségügyi, kiskereskedelmi és más alkalmazásokhoz használható. A multitouch technológia képes több ujj érzékelésére is, így lehetővé teszi a gesztusok használatát, és a HP érintés-alapú fedélzeti programcsomagja pedig a fájlok, média- és üzleti alkalmazások használatát teszi intuitívvá.


Az üzleti HP Compaq Pro 6300 All-in-One személyi számítógépet megbízható és egyenletes teljesítményű működésre tervezték. A nem-érintőképernyős PC harmadik és második generációs Intel Core processzorokkal működik, opcionálisan diszkrét grafikai alrendszerrel is beszerezhető a stabil teljesítmény biztosítása érdekében. A konfigurációk könnyen menedzselhetők, helytállnak növekvő üzleti környezetben, akár kormányzati szervek számára is jól használhatók. Képátlójuk 54,6 cm-es (21,5 hüvelykes), kijelzőjük full HD felbontású LED háttérvilágítással, beépített sztereó hangszórókkal és opcionális 2 megapixeles webkamerával kaphatók.

Az új üzleti all-in-one gépek többlépcsős kliensoldali biztonsági funkciókat tartalmaznak, melyek védik az adatokat, eszközöket és felhasználói azonosítókat. Mind a két most bejelentett asztali számítógép előre telepített Microsoft Windows rendszerrel kapható.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások