Élőszereplős tévésorozat lehet a The Avengersből

Élőszereplős tévésorozat lehet a The Avengersből

2012. július 29. 20:00, Vasárnap
Nemcsak folytatás készület A bosszúállók-mozifilmhez, hanem egy kistestvér, egy tévésorozat formájában, azonban az természetesen nem a filmbéli karakterekre koncentrálna.

A Deadline meglehetősen érdekes értesülést osztott meg az olvasóival a minap. A lap ugyanis úgy tudja, hogy a Marvel tévés divíziójának vezetői tárgyalnak az amerikai ABC csatorna, valamint az ABC Studios képviselőivel, hogy tető alá hozzanak egy, A bosszúállók című mozifilmhez kapcsolódó tévésorozatot. Persze nem direkt kötődést kell vizionálnunk, hanem mindössze laza kapcsolatot, de mindenképpen ugyanabban az univerzumban játszódna a történet, amelyikben a nagy sikerű film is.

Azonban a szuperhősös adok-kapokra számítókat azonnal le kell, hogy hűtsük, hiszen a tervezett dráma nem Vasember vagy Thorra koncentrálna, a film főhősei maximum csak említés útján szerepelnének, hús-vér valójukban nem. Egyelőre még a tervezett testvérsorozat műfaja sem dőlt el, de a Deadline megemlíti, hogy szóba jöhet akár egy nagyszabású krimisorozat is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások