Testreszabható Razer egér játékokhoz

Testreszabható Razer egér játékokhoz

2012. július 31. 21:06, Kedd
A Razer bejelentette Ouroboros nevű új egerét, mely ergonómiailag szabadon testre szabható, hogy tökéletesen illeszkedjen minden kézmérethez és egérfogási stílushoz.

Nincs két azonos kezű ember, és mindenki másképp fogja az egerét. Amikor a kétkezes egerek formai kialakítását vizsgálták, a Razer ergonómiai tervezőmérnökei három kulcsfontosságú design tényezőt határoztak meg: az egér hosszát, a hát dőlésszögét, és a markolat profilját. Ezt szem előtt tartva a Razer Ouroboros-t a pontos játékra tervezték: állítható kéztámasza legfeljebb 0,9 hüvelykkel (20mm) megnövelhető, így a különböző kézméretű játékosoknak is tökéletes választás. Az Ouroboros emellett két cserélhető oldalpanellel büszkélkedhet, melyek úgy változtatják meg az egér felületét, hogy mind a „karmos”, mind a „tenyeres” egérfogású, mind ezek kombinációját alkalmazó játékosoknak megfelelő legyen.


Állítható dőlésszögű háta biztosítja a tenyér alátámasztása révén a kényelmes, hosszan tartó játékot. Érzékenysége 8200 dpi, mely egy beépített kapcsoló segítségével bármikor csökkenthető amikor kiemelkedő pontosságra van szükség. A cég közleménye szerint az egy darab, újratölthető, AA elemmel működtetett Razer Ouroboros minimum 12 órás játékot tesz lehetővé. “A Razer Ouroboros tervezésekor a kiválóság és az ellenfél totális lealázása vezérelt minket: egy testreszabhatósága révén erőfölényt biztosító egeret akartunk az FPS, RTS és RPG győzelmekre hajtó, komoly játékosok kezébe adni.” nyilatkozta Robert “RazerGuy” Krakoff, a Razer USA elnöke.

Ajánlott fogyasztói ára nem kevés, 130 euró.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások