Régóta várt folytatások

Régóta várt folytatások

2012. augusztus 11. 16:53, Szombat
A GRiD 2 hivatalos bejelentése kapcsán eltöprengtünk azon, hogy melyek is azok a játékok, melyeket hivatalosan még nem is jelentettek be, de szinte biztos, hogy évek óta készülnek.

Elsőnek természetesen a QuakeConon egy "majd elkészül, ha készen lesz" hozzászólással lerendezett Doom 4-et kell megemlíteni, melyből elméletileg már képeket is láttunk. Mégis eddig egyetlen hivatalos fórumon sem erősítették meg, hogy fejlesztés alatt állna. Egyedül 2008-ban került ki pletyka szinten, hogy készül a program, de azóta semmi. Tippünk szerint már csak a következő generációra jelenik meg.



Ugyanez a helyzet a Thi4f esetében is. Bár néha hallani pletykákat magáról a programról, de igazi konkrétumokkal még nem találkoztunk. Ráadásul a legújabb értesülések szerint csak a következő generációra jelenik meg a program, ami jelen állás szerint 2014-be debütál, szóval egy ideig még nem bújhatunk kedvenc tolvajunk bőrébe.

A Mirror's Edge 2 esete már más. A múlt héten ugyanis maga Frank Gibeau, az EA egyik vezetője nyilatkozta le, hogy a "franchise életben van és éppen azon gondolkodnak, hogyan hozzák vissza azt a játékvilágba". Erről döntés még nem született, a DiCE pedig épp a Battlefield negyedik részével van elfoglalva, szóval nem elképzelhetetlen, hogy Faith is csak a következő generációban tér vissza.

És a végére maradt természetesen az örök sláger és egyben hatalmas kérdőjel, a Half-Life 3 - Half-Life 2: Episode Three duó. Egyikről sem tudja senki, hogy mi is pontosan a helyzet velük. Az Episode Two már 5 éve megjelent, így a második rész lezárása sokat késik. Ugyanakkor folyamatosan hallani pletykákat a harmadik részről is. A Valve pedig szinte semmit nem tesz az ügy tisztázása érdekében.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások