Megvan a Bill és Ted zseniális kalandja 3 rendezője

Megvan a Bill és Ted zseniális kalandja 3 rendezője

2012. augusztus 12. 18:02, Vasárnap
Egyre nagyobb annak az esélye, hogy elkészül Keanu Reeves egyik legjobb filmjének, a Bill és Ted zseniális kalandjának a harmadik része, ugyanis már rendezője is van a projektnek.

A Vulture információi szerint olyannyira komolyan gondolják Hollywoodban a Bill és Ted zseniális kalandja című klasszikus harmadik részének elkészítését, hogy már rendezőt is szerződtettek a projekthez. Ez a rendező pedig nem más, mint az a Dean Parisot, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés, a Dick és Jane trükkjei, de ő készítheti el a RED 2-t is.


A hírek szerint, bár ez eddig sem volt másképp, Keanu Reeves és Alex Winter is visszatér Bill és Ted szerepében, nélkülük valószínűleg szóba sem jöhetne az időutazós kalandfilm folytatása. Ugyancsak jó hír lehet, hogy a film forgatókönyvén az eredetit is készítő Ed Solomon és Chris Matheson dolgozik. Az első rész, a Bill és Ted zseniális kalandja (Bill & Ted's Excellent Adventure) 1989-ben került az amerikai mozikba, s 40 millió dollár bevételt hozott, a folytatás, a Bill és Ted haláli túrája (Bill & Ted's Bogus Journey) 1991-ben nem sokkal kevesebbet, 38 milliót.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások