Itt a Batman-verő komédia szinkronos előzetese

Itt a Batman-verő komédia szinkronos előzetese

2012. augusztus 13. 13:02, Hétfő
A Képtelen kampány múlt hétvégén jobban érdekelte Amerikát, mint a már jó ideje mozikban lévő A sötét lovag: Felemelkedés, így Christopher Nolan filmje a harmadik helyre csúszott a toplistán.

Amerikában nemcsak A Bourne-hagyaték című akciófilm előzte meg a hétvégi bevételek alapján A sötét lovag: Felemelkedés című képregény-filmet, hanem egy másik alkotás is. A The Campaign című politikai komédia ugyanis 27,4 millió dollár bevételre tett szert három nap alatt, ezzel a második helyet szerezte meg a hétvégi toplistán, a bronzérmes pozícióba tolva a három hétig uralkodó Nolan-féle Denevérembert. Persze ebben nincs semmi meglepő, hiszen premierfilmről van szó, míg A sötét lovag: Felemelkedés immáron negyedik hete látható a mozikban.


A The Campaign, vagyis a Képtelen kampány hazai premierjéről egyelőre nincs információnk, csak annyi, hogy "hamarosan" érkezik, ami kisebb fajta meglepetés, hiszen az amerikai politika témáját boncolgató alkotások ritkán jutnak el a hazai mozikba. Ráadásul itthon Will Ferrell sem számít nagy névnek - nem véletlen, hogy a színész korábbi nagy sikerei közül több (Tesó-tusa, Jégi dicsőségünk, A híres Ron Burgundy legendája) is elkerülte a hazai multiplexeket.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások