Walking Dead-mozifilmet terveznek

Walking Dead-mozifilmet terveznek

2012. augusztus 15. 17:30, Szerda
Lehet, hogy mozifilmmel fejeződne be a nemsokára a harmadik évadába lépő The Walking Dead-tévésorozat. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a készítők máris le akarnák zárni a szériát.

A Bloody Disgusting információi szerint újabb tévésorozatból készülhet mozifilm. Azonban ezúttal nem egy már véget ért produkció rajongói örülhetnek, hanem a még folyó, és nem mellesleg nagyon sikeres széria fanatikusai. A The Walking Deadről van szó, melyet itthon, hazai premier híján még viszonylag kevesen ismernek, azonban Amerikát már meghódította, az ország egyik legnézettebb sorozatának számít, a kereskedelmi korcsoportban jobb nézettséget produkálva, mint a Helyszínelők, az NCIS vagy a Grace klinika.

Azonban nem kell attól tartania a rajongóknak, hogy két évad között, esetleg valamikor az évad közben el kell majd zarándokolniuk a legközelebbi multiplexbe, ugyanis a The Walking Dead-film ötlete csak afféle lezáró alkotásként merült fel, vagyis a sorozat fináléja után készülne el. Azt viszont, hogy mikor kerül sor erre a fináléra, még nem lehet tudni, vélhetően csak évek múltán. Ráadásul azt sem érdemes elfeledni, hogy a sorozat valamilyen szinten az itthon is megjelent, azonos című képregény története alapján készül, aminek nemrég jelent meg a 100. száma és sikeresebb, mint valaha. (Érdekesség, hogy a hetente általában 30 ezer példányban elkapkodott képregény századik számát 383 ezren vásárolták meg.)

A mozis platform képbe kerülése egyébként azért sem meglepetés, mert eredetileg a sorozatot filmként akarták adaptálni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások