Stallone új képregényfilmje is előzetest kapott

Stallone új képregényfilmje is előzetest kapott

2012. augusztus 17. 17:00, Péntek
A The Expendables 2 premierjének talán legfontosabb következménye az, hogy bemutatásra kerül Stallone és Schwarzenegget legújabb filmjeinek előzetes. Vajon Jason Statham Parkerébe is belepillanthatunk nemsokára?

Nyilván nem véletlenül, de az új Schwarzenegger-film, a The Last Stand előzetesének megjelenése után közvetlen Stallone következő mozijához, a Bullet To The Headhez is kijött egy trailer - természetesen mindkettő pénteken fog debütálni a mozikban a The Expendables - A feláldozhatók második részének kópiái előtt. A Walter Hill által rendezett akciófilm egy képregény feldolgozása lesz és február elsején kerül bemutatásra.


Nem tudjuk, mennyire fogják a képsorok megosztani a közönséget, hogy mennyire győzedelmeskedik az emberben a nosztalgia, az, hogy fiatal kora akcióbálványát láthatja ismét, elfeledve azt, hogy társaihoz hasonlóan a 90-es években ő is gyártotta a gagyikat, de vélhetően a Bullet To The Head előzetesét közel sem fogják olyan jól fogadni, mint a The Last Stand-ét. Stallone ugyan kollégájához hasonlóan poénkodik a korával, azonban az összhatás kétes. Talán nem véletlen, hogy a filmet eredetileg tavasszal akarták bemutatni, de végül majdnem egy évet csúszott a premierje, s a sajtó színfalak mögötti balhékról is beszámolt a rendező és a főszereplő között.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások