Itthon tarolt a The Expendables 2

Itthon tarolt a The Expendables 2

2012. szeptember 5. 22:05, Szerda
Mindent letarolt idehaza Sylvester Stallone és kompániájának új akciófilmje. A feláldozhatók második részét ráadásul jelentősen többen látták az első napokban, mint a 2010-es első epizódot.

A papírformának megfelelően itthon a The Expendables - A feláldozhatók második része lett a hétvége legnézettebb filmje. A megannyi akciósztár felvonultató akcióorgiára csütörtöktől vasárnapig 35 moziban 42 292-en váltottak jegyet, s ezzel a filmet vetítő mozik, valamint a forgalmazó Provideo 54,2 millió forinton osztozhattak. Mindez azt is jelenti, hogy miképp arra számítani lehetett, a folytatásokra sokkal inkább vevő Magyarországon a film nyitánya Amerikával ellentétben felülmúlta ez első epizódét, mely 2010-ben 37 milliós hétvégével kezdett.


A hét másik premierfilmje sem mutatkozott be rosszul: Woody Allen legújabb rendezése, a Rómának szeretettel a Big Bang Media forgalmazásában kerül a hazai mozikba, szám szerint 20-ba, s hétvégén 11 híján tízezer jegyet adtak el a vetítésekre. Ez a teljesítmény pedig jelentette, hogy a film a bevételi toplista harmadik helyét szerezte meg, pedig Wody Allen filmjei nem arról voltak eddig híresek, hogy itthon dobogós pozícióban debütálnának.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások