Jobb minőségű plakát az új Robotzsarunak és újabb kép

Jobb minőségű plakát az új Robotzsarunak és újabb kép

2012. szeptember 18. 16:00, Kedd
Elkezdődött a Robotzsaru feldolgozásának forgatása, s ahogy az várható volt ezzel párhuzamosan a filmes sajtó elkezdte a különböző fotókat megjelentetni. Ezúttal ráadásul egy hivatalos plakátképünk is van.

Mint arról már beszámoltunk, a napokban elkezdődött a Robotzsaru feldolgozásának forgatása Jose Padilha rendező vezényletével. Az első napok lesifotóit még egy autót ábrázoló fényképpel tudjuk kiegészíteni, no meg egy plakáttal, mely annyira nem új, hiszen a júniusban, Las Vegasban megrendezésre került Licencing Expón is ki volt már függesztve, azonban ezúttal sokkal jobb minőségben vehetjük szemügyre a képet.


Az új Robotzsarut Joel Kinnaman fogja alakítani a 2013. augusztus kilencedikén bemutatásra kerülő filmben, fő ellenlábasa pedig nem Hugh Laurie lesz, mint ahogy az sokáig feltételezhető volt, hanem Michael Keaton. A film eredetijét még 1987-ben mutatták be, a holland Paul Verhoeven rendezte 13 millió dollárból, s csak Amerikában 53 millió dollár bevételig jutott el. Az 1990-es folytatás is elég jól teljesített, 45 millió dollárt termelt Amerikában, azonban a 22 milliós költségvetéssel bíró harmadik rész akkorát bukott (10 millió dollár bevétel), hogy akkor sem folytathatták volna a filmek sorát, ha lett volna készítői szándék.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások