Már kisbabákkal is lehet itthon moziba menni

Már kisbabákkal is lehet itthon moziba menni

2012. szeptember 18. 16:04, Kedd
A Kino mozi megpróbálkozik a külföldön már sikerrel működő babás filmvetítésekkel, melyekre akár egy év alatti gyermekkel is érkezhetnek a mozizni szerető szülők.

A budapesti Kino moziban ezentúl lehetőség nyílik arra, hogy kisbabás családok is megnézzék az őket érdeklő mozifilmeket. Ezen babás vetítések közben gyermekük nyugodtan táplálkozhat, gőgicsélhet a teremben, anélkül, hogy ez bárki mást rosszul érintene a nézőtéren. A körülmények is bababarátok lesznek, mind a hangerő, mind a félhomály a gyerekek nyugalmát segíti elő, de persze elérhető lesz a helyszínen babakocsi megőrző és pelenkázóasztal, valamint bébiétel-melegítésre is lesz lehetőség.

A heti rendszerességű vetítésekhez olyan alkotásokat választ a Kino, amelyekben nincsenek túlságosan zavaró, ijesztő hangeffektek, illetve a szokásosnál halkabb hangerő ellenére sem csökkenti az élvezhetőséget a feliratoknak köszönhetően. A babás vetítések természetesen nem gyerekfilmekre vonatkoznak, hiszen a kínálat jó része 12, illetve 16 éven felülieknek szól, tehát teljes mértékben a felnőtt közönségnek szánt filmeket láthatnak az érdeklődőd.

A vetítéseket csak 1 év alatti gyermekkel lehet látogatni, és egy gyermekkel maximum két felnőtt érkezhet. A babás vetítés minden csütörtökön 11 órakor kezdődik, s erre csak a felnőtteknek kell jegyet váltani, amely 800 forintba kerül. A konkrét filmekről a mindenkori moziműsorból lehet tájékozódni. Az első alkalommal, szeptember 20-án az Audrey Tautou főszereplésével készült Mosás, vágás, ámítás című vígjáték kerül sorra.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások