Készül az Alice Csodaországban-krimisorozat

Készül az Alice Csodaországban-krimisorozat

2012. szeptember 22. 15:02, Szombat
Wunderland címmel napjainkban játszódó krimisorozat készülhet a klasszikusnak számító Alice Csodaországban című meséből, mely már számtalan feldolgozást megért.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az amerikai CW csatorna megpróbálja feldolgozni tévésorozat formájában Lewis Carrol népszerű mesekönyvét, melynek címe Alice Csodaországban (Alice in Wonderland). A CW december körülre várja a kész forgatókönyvet, mely alapján eldönthetik, hogy készítenek-e pilotot belőle. A sorozat ötlete Chad Hodge-tól származik, aki eddig két szériát készített: a tavalyi The Playboy Club 3, míg pár éve a Szökésben 9 részt ért meg - talán ez tovább fogja húzni, persze, ha lesz belőle valami.

Az Alice-sorozat egyébként egy krimisorozat lenne, mely napjainkban játszódik és egy fiatal nyomozónőről szólna, akinek feltételezzük, hogy Alice lesz a neve. Hősünk Los Angelesben egy titkos, föld alatt húzódó világot fedez fel, s nyomozásai is ezzel kapcsolatosak lesznek. Megnyugtatásul jeleznénk, hogy a sorozat munkacíme nem CSI: Wonderland, hanem mindössze Wunderland.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások