Megjelent az Acer Iconia Tab A110

Megjelent az Acer Iconia Tab A110

2012. szeptember 19. 17:55, Szerda
Az Acer ICONIA TAB A110 7” kijelzőjével és kevesebb, mint 390 g súlyával elég kompakt a hordozáshoz és kényelmes webböngészéshez.

A cég közleménye szerint a táblagépen az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer fut, ami olyan átméretezhető widgeteket kínál, melyek automatikusan a képernyőn rendelkezésre álló helyhez méretezik magukat. A widget tartalma frissül, ahogyan a mérete változik és képes nagyobb, gazdagabb grafikát vagy további funkcionalitást és opciókat megjeleníteni. Előtelepítve megtalálható rajta a Google Mobile Service teljes eszköztára: Gmail, Google+, Maps, Messenger, Play Store, Talk és a YouTube.


Az NVIDIA Tegra 3 négymagos processzora hajtja, és fel van szerelve egy 2MP előre néző kamerával, mely révén élő csevegést folytathatunk barátainkkal. A kamera segítségével be lehet zárni és ki is lehet nyitni a tabletet az arcfelismerő rendszer révén. A videók nagy képernyőre vihetőek a HDMI csatlakozónak köszönhetően, de más eszközökkel is össze lehet kapcsolni, mint például kamerával, billentyűzettel, egérrel vagy gamepaddel a Micro USB csatlakozón keresztül. Memóriája Micro-SD kártyával 32 GB-ra növelhető.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások