Bukott rendező készítheti a Múmia-sorozat rebootját

Bukott rendező készítheti a Múmia-sorozat rebootját

2012. szeptember 26. 19:01, Szerda
Minden jel szerint Az emlékmással sikert elérni képtelen Len Wiseman fogja rendezni A múmia című filmsorozat rebootját, mely modern környezetbe fogja helyezni a címszereplőt.

A Deadline információi szerint már hiába imádkozunk, valószínűleg Len Wiseman fogja rendezni A múmia rebootját, legalábbis csak pár részlet választja el őt a stúdióval való megegyezéstől. A döntés azért tűnik meglepőnek, mert Wiseman sosem tűnt különösebben tehetséges rendezőnek, még akkor sem, ha a 2003-ss Underworld élvezetes film lett, s a semmiből 52 milliós bevételre tett szert. Ezt filmográfiájában a tisztességesen teljesítő második Underworld követte, majd 2007-ben a negyedik Die Hard-film, mely meglepően közepesen szerepelt a mozikban, s jó ideig nem is folytatódott.

Ekkor úgy tűnt, hogy a rendezőt elássa Hollywood, azonban Wiseman mégiscsak feltámadt és idén Az emlékmással tért vissza, mely ugyancsak hozott már majdnem 60 millió dollárt Amerikában, viszont mindez a költségvetéshez képest nem tűnik túl magasnak. Ha ló, legyen kövér-alapon egyébként a Universal stúdió a Múmia rebootjának forgatókönyvét azzal a Jon Spaihtsszel íratja, akinek első két szkriptje, A legsötétebb óra és a Pometheus ugyancsak nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások