Ezúttal fegyveres fotó az új Robotzsaruról

Ezúttal fegyveres fotó az új Robotzsaruról

2012. október 9. 12:46, Kedd
Csak jövő augusztusban kerül mozikba az új Robotzsaru, de a forgatás természetesen gőzerővel zajlik Kanadában. A legújabb képek ezúttal utcai felvételekről érkeztek.

A kanadai Robotzsaru-rajongók továbbra is örömmel figyelik Torontóban a RoboCop-reboot forgatását. Tegnap a torontói egyetem előtt forgatott Jose Padilha és stábja, többek között egy akciódúsabb jelenetet, melynek munkálataiban természetesen Joel Kinnaman is részt vett, aki a címszereplőt alakítja. Az alábbi képek egy ronnieyip nevű felhasználó flickrjén bukkantak fel.

Klikk ide! Klikk ide!

A képeken mindössze azt látni, hogy a robotzsaru valamiért fegyvert ránt és céloz, a járókelők pedig ezt észlelve pánikba esnek és menekülni kezdenek. Rajongóknak minden bizonnyal az eredeti filmben használtra hasonlító pisztoly első felbukkanása jelentheti a legérdekesebb részletet, de a páncélt is jobban szemügyre lehet venni ezúttal. A hírek szerint egyébként Michael Keaton is forgatott tegnap, ő a filmben az OmniCorp elnök-vezérigazgatóját, Raymond Sellarst alakítja.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások