Nem lett volna része a Kain sorozatnak a Soul Reaver

Nem lett volna része a Kain sorozatnak a Soul Reaver

2012. október 14. 18:37, Vasárnap
A Soul Reaver és a Blood Omen két olyan sorozat, melyek történetei összefüggnek egymással.

Pedig az eredeti tervek szerint a kettőnek semmi köze nem lett volna egymáshoz. Eredetileg a Shifter nevet kapta volna a széria és az Elveszett Paradicsom című történetből merített volna ihletet. "Az eredeti elképzelés szerint a hős egy bukott angyal lett volna, akit az egykori teremtője iránti bosszúvágy hajt" - árulta el Amy Hennig.



"A lelki világot úgy képzeltük, mint a valódi dolgok kicsavart, expresszionista változatát. Hősünk bosszúra éhezik, miután elárulta és kitagadta saját teremtője - épp, mint Razielt. Mikor megkértek minket, hogy mindezt az ötletet és elképzelést adaptáljuk a Blood Omen világába, akkor nem volt túl nehéz dolgunk. Csak a kreatív ötleteinket kellett egyeztetni a Kain univerzummal."

"Mivel azonban 1999 augusztusára készen kellett lennünk, számos pályát és a végjátékot ki kellett vágnunk és ezért lett úgy vége, hogy igazából felvezettük a Soul Reaver 2-t. Ezt mi eleinte hibának gondoltuk, ám utólag kiderült, hogy nagyon jól sült el a dolog."

Kérdés, hogy mikor folytatódik Raziel vagy Kain története. Már régóta pletykálnak egy esetleges feldolgozásról, feltámasztásról, de eddig hivatalosan nem erősítettek meg semmit a csapatnál.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások