Az első kép a Gonosz halottak feldolgozásából

Az első kép a Gonosz halottak feldolgozásából

2012. október 15. 00:24, Hétfő
A Sam Raimi-féle Evil Dead igazi kultklasszikus, azonban aprópénzből forgatták, ami sokak műélvezetét zavarhatja. 2013-ban azonban megérkezik a feldolgozás, melyből már van is egy képünk.

Itthon van, aki Gonosz halottak, más pedig Az erdő szelleme, vagy esetleg Gonosz halott - avagy az erdő szelleme címen ismeri az Evil Dead című kultikus horrorfilmet, melyet egy bizonyos Sam Raimi rendezett még 1981-ben, s melynek a feldolgozása 2013. április 12-én fog bemutatkozni az amerikai mozikban. (Sajnos arról még nincs hír, hogy lesz-e a filmnek magyarországi mozis premierje.) A Screen Gems produkciójának első hivatalos jelenetképre a napokban jelent meg az Entertainment Weekly-ben.


A Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas és Elizabeth Blackmore főszereplésével készült horrort a uruguayi Fede Alvarez rendezte, ami ismét jelzi azt a hollywoodi törekvést, miszerint az Álomgyár a világ minden országából fel akarja szippantani a tehetségesnek gondolt rendezőket. Alvarez eddig csak rövidfilmeket rendezett, legutóbb 2009-ben hívta fel magára a figyelmet a 300 dollárból forgatott Ataque de pánico!-val, melyben óriásrobotok támadják meg Uruguay fővárosát. A videó a YouTube-on is megtalálható.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások