Két várva várt scifi premierje csúszik fél évet

Két várva várt scifi premierje csúszik fél évet

2012. október 16. 12:03, Kedd
Majdnem hat hónapot csúszik a District 9 rendezőjének új scifije, valamint a Robotzsaru feldolgozása. Azt azonban nem lehet tudni, hogy mi az oka a változtatásoknak.

Rossz híreink vannak a scifi-rajongók számára, ugyanis a Sony Pictures két, sokak által várt filmjének amerikai bemutatója megközelítőleg fél évet csúszik. Az egyik "csúszó" film a Jose Padilha által jelenleg is forgatott Robotzsaru-feldolgozás (RoboCop), mely eredetileg nyári premier lett volna, azonban 2013. augusztus 9-e helyett csak 2014. február 7-én kerül bemutatásra, azon a napon, amikor a Dreamworks moziba küldi a Need For Speed-mozifilmet. (Az eredetileg február 7-re kiírt Sony-premier, a Derült égből fasírt 2 2013. szeptember 27-re lépett elő.)

A Robotzsaru remake-jének augusztus 9-i premierdátumát is egy scifi veszi át, melynek csúszása ugyancsak nem jó hír, de a tavaszi premierdátumot felváltó nyári időpont akár még előrelépésként is értelmezhető. A District 9 rendezőjének, Neill Blomkampnak az új scifijéről van szó, a Matt Damon és Jodie Foster főszereplésével készült Elysiumról, mely eredetileg március elsején került volna mozikba, azonban ugyancsak csúszni kényszerül. Augusztus 9-ére egyelőre csak egy másik premier, a Jason Sudeikis és Jennifer Aniston főszereplésével készülő We Are The Millers című komédia van előjegyezve.

Egy harmadik Sony-film premierje is csúszik. A Pixels premierje eredetileg 2013. május 17-re volt kiírva, de már nem tudni, hogy mikor kerülhet bemutatásra.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások