Mégis látható lesz itthon a Dredd 3D

Mégis látható lesz itthon a Dredd 3D

2012. október 19. 00:57, Péntek
Úgy tűnt, hogy lemondhatunk a Dredd 3D hazai premierjéről, azonban egy hazai forgalmazó mégis elég tökös volt ahhoz, hogy az idei év egyik legjobb kritikákat kapó scifijének bemutatását felvállalja.

Korábban arról számolhattunk be, hogy itthon a tervezettel ellentétben mégsem kerül bemutatásra a mozikban a Dredd 3D. A döntés érthető volt, hiszen Amerikában is nagyon csúnyán leszerepelt anyagi tekintetben az erőszakos képregény-adaptáció. Azonban mindenképpen veszteség érte volna a hazai scifi-rajongókat a döntéssel, hiszen film remek kritikákat kapott, és az IMDb-s osztályzatok alapján a közönségnek is bejött.

Nos, úgy tűnik, hogy valaki odafent szeretheti a magyar scifi- és képregény-fanatikusokat, ugyanis míg a nagyok nem mertek kockáztatni, addig egy kis forgalmazó, a kínálatát egyre jobb filmekkel bővítő Parlux Entertainement úgy döntött, hogy megpróbálkozik Pete Travis filmjének bemutatásával. Az akciófilm hazai bemutatójára jelen állás szerint január 24-én fog sor kerülni.

Nagy bevételben sajnos nem lehet reménykedni, hiszen a film nem csak Amerikában, de a világ többi részén is rétegszórakozásnak bizonyult. Hazájában eddig 13,2 millió dollár bevételt ért el, míg Amerikán kívül alig 10 milliót.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások