Forgatási videó az új Robotzsaruról és motorjáról

Forgatási videó az új Robotzsaruról és motorjáról

2012. október 21. 09:44, Vasárnap
Végre mozgásban is láthatjuk a Robotzsarut és motorját, hiszen a torontói utcai felvételeknek köszönhetően több videó is felkerült a forgatásról a YouTube-ra.

Új videó került fel a Jose Padilha-féle Robotzsaru-feldolgozás (RoboCop) forgatásáról. A film munkálatai továbbra is Torontóban zajlanak, és továbbra is az utcákon a bámészkodók és a rajongók legnagyobb örömére. Az alul látható felvételt október 18-án vette fel egy néző. A képsorok különösebben nem izgalmasak, hiszen a Robotzsarut láthatjuk a motoron, majd később azt figyelhetjük, hogy tűnik el a messzeségben, de legalább most alaposabban és mozgás közben is szemügyre vehetjük a járgányt.


Mint azt pár napja megírtuk, akik jövő nyárra várták a filmet, azoknak sajnos csalódniuk kell, ugyanis az augusztusi premiert a Sony elhalasztotta 2014. február 14-re - valószínűleg nem a Valentin-nappal kapcsolatos megfontolások miatt. Ennek okáról továbbra sem nyilatkozott senki. De a jelek szerint a forgatás rendben halad, s egyelőre hosszabb összevágott felvételt sem látták a stúdió illetékesei, melyből esetleg következtetni lehetne a film minőségére. Az mindenesetre biztos, hogy egy nyári filmnek nagyobb esélyei lettek volna a siker elérésére - viszont februárban talán a verseny is kisebb.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások