Változtatott internetes csomagjain a T-Home

Változtatott internetes csomagjain a T-Home

2012. október 25. 08:35, Csütörtök
Megújult internet díjcsomagokat, korlátlan adatforgalom mellett gyorsabb letöltési sebességet, és a szolgáltatáshoz tartozó extrákat kínál ügyfeleinek a T-Home.

Meglévő és új ügyfelei elégedettségének növelése érdekében új internetes portfoliót vezetett be a Magyar Telekom. A cég közleménye szerint az új NetMánia csomagok legalább 10 és akár 120 Mbit/s letöltési sebességet kínálnak előfizetéstől függően, amelyekhez korlátlan adatforgalom párosul. Az ügyfelek extra lehetőségeket is igénybe vehetnek díjmentesen. A vállalat Szuperszerviz csapata a 30 Mbit/s vagy annál magasabb sávszélességű csomagok mellé, a szolgáltatáscsomaghoz részeként az elektronikus levelezés beállításához, vagy alkalmazások telepítéséhez két darab sikeres (5-10 percen belül megoldható, távoli asztalkapcsolaton keresztül adott) informatikai távsegítséget, valamint egy darab sikeres, ország egész területén igénybe vehető 30 perces helyszíni informatikai támogatást nyújt kiszállással együtt, díjmentesen. Az extra szolgáltatás – az internet csomagra vállalt hűségidőtől függetlenül – a megrendeléstől számított egy éven belül bármikor igénybe vehető.

Akik új NetMánia csomagjuk mellé T-Home Interaktív TV-előfizetést is választanak a szolgáltatótól egyúttal WiFi-képességet is kapnak otthonukba. A T-Home a NetMánia M internet csomagot 4690 forint havi díjért kínálja új előfizetőinek, 2 év hűségidővel, T-Home TV és/vagy telefon mellé. A csomag 20 MBit/s letöltési sebességet, 10 Mbit/s garantált letöltési sebességet, 1MBit/s kínált feltöltési és 0,5 Mbit/s garantált feltöltési sebességet tartalmaz.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások