32 GB-os és mobilnetes Nexus 7 modellek

32 GB-os és mobilnetes Nexus 7 modellek

2012. október 29. 17:35, Hétfő
Még több tárhely és lehetőség a mobil adatforgalomra a héthüvelykes, négymagos, Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszerrel működő táblagépben.

Az akár 32 GB tárolóhellyel és a mobil adatkapcsolattal még több tartalmat vihetnek magukkal a felhasználók a Google Playről, bárhová mennek. Az ASUS közleménye szerint a Nexus 7 most már a világ több mint 200 GSM-szolgáltatójával képes együttműködni, és természetesen a hazai szolgáltatók előfizetéseivel is használható. Mától kapható a 16 gigabájtos modell mellett a 32 gigabájtos is a Google Playen, 199 és 249 dolláros áron, és november 13-tól a Nexus 7 32 GB + Mobile változat is megjelenik, 299 dollárért.


Az ASUS által gyártott Nexus 7 egy négymagos NVIDIA Tegra 3 processzorra épül, szabadalmaztatott „4-PLUS-1” rendszere ha kell, bőséges feldolgozási teljesítményt biztosít, de takarékoskodik az akkumulátorral, ha lehet. A készüléken az Android 4.2 fut továbbfejlesztett billentyűzettel, új típusú értesítésekkel, amelyekre reagálni lehet, a Google Now frissítéseivel és még sok minden mással. A Nexus 7 az összes népszerű Google-alkalmazással – Gmail, Chrome, Google+ és YouTube – együtt érkezik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások