Daniel Craig a hazai nézők kedvenc James Bondja?

Daniel Craig a hazai nézők kedvenc James Bondja?

2012. november 12. 20:05, Hétfő
A hazai közönséget sem zavarta A Quantum csendjének gyengesége, hiszen alig két hét alatt majdnem 300 ezren fizettek be a 007-es ügynök legújabb kalandjaira, azaz a 007 - Skyfallra.

Nem csak Amerikában és Angliában szerepel remekül a mozikban a legújabb James Bond-film, a 007 - Skyfall, hanem idehaza is. Két hete a film a második legjobb idei nyitányt produkálta a Jégkorszak negyedik része mögött, felülmúlva olyan filmek startját, mint A bosszúállók, A sötét lovag: Felemelkedés vagy a Sherlock Holmes: Árnyjáték, s a további szereplése is kifejezetten jól alakul.

Az ünnepnek köszönhetően a film bevételei a második hétvégéjére nem csökkentek, hanem még nőttek is 12%-kal, s a mostani hétvégén is még mindig 43 155-en váltottak jegyet a sokak által legjobbnak tartott James Bond-mozira, mely így 381 millió forintnál és 291 ezer nézőnél tart. Minden jel arra mutat, hogy a film a nézők zömének is tetszett, az SG-s szavazás is pontosan erről árulkodik - minden ötödik olvasók úgy érzi, hogy jól sikerült a 007 - Skyfall. (Az már csak hab a tortán, hogy az előző szavazás alapján a nézők zöme Daniel Craiget tartja a legjobb James Bondnak, Connery, Moore, Dalton, Lazenby és Brosnan összesen nem ért el akkora szavazati arányt, mint ő.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások