Egy űrben játszódó thriller előzetese érkezett meg

Egy űrben játszódó thriller előzetese érkezett meg

2012. november 12. 20:02, Hétfő
Egy nemzetközi legénységgel rendelkező űrhajóról és a Jupiter egyik holdjának felderítéséről fog szólni az Europa Report című scifi-thriller, melynek megérkezett az első előzetese.

Az a scifi-rajongó, aki nem nagy van oda a nagyszabású hollywoodi filmekért, most örülhet, mert kijött az Europa Report című thriller első előzetese, melyet a hosszából ítélve várhatóan pár további fog követni, sőt, még egy víruskampány is felütheti a fejét nemsokára a neten. A fura módon éppen New Yorkban forgatott koprodukciós filmet az ecuadori Sebastián Codero rendezte, aki eddig viszonylag jól sikerült filmeket tett le az asztalra, például az Egerek, patkányok és egyéb csatornatöltelékeket, a Crónicast és a Rabiát (Rage).


A színészek is a film nemzetközi jellegét erősítik, hiszen a főbb szereplők között ott van a dél-afrikai Sharlto Copley (District 9), a svéd Michael Nyqvist (Mission: Impossible 4), a hongkongi származású Daniel Wu, a román Anamaria Marinca (4 hónap, 3 hét, 2 nap), az amerikai Christian Camargo és a lengyel Karolina Wydra (Doktor House). A film története pár űrhajósról fog szólni, akiket (természetesen) a világ több országából szedtek össze, hogy felderítsék a Jupiter egyik holdját, az Europát, s eközben élet nyomait keressék. Természetesen olyasmire bukkannak az Europán, amire senki sem számított. A film zenéjét egyébként Bear McCreary szerezte.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások