Újabb 10,1 collos Toshiba táblagép

Újabb 10,1 collos Toshiba táblagép

2012. november 15. 11:44, Csütörtök
A Toshiba bejelentette legújabb táblagépét, az AT300SE-t, egy Android alapú, 10,1 hüvelykes (25,7 cm) eszközt.

Ebben az NVIDIA Tegra 3-as processzor 16:10 arányú, széles betekintési szögű kijelzővel párosul, így kiváló eszköz filmnézéshez, webes böngészéshez vagy e-könyvek olvasásához, de alkalmas egyszerűbb játékok futtatására is. Az új Toshiba AT300SE Magyarországon 2013 első negyedévében kerül a boltokba.


Az SE verzió tervezése során a sikeres Toshiba AT300 prémium tablet minősége mellett a mindennapos felhasználói igényeket és árszintet is szem előtt tartották. Az AT300SE egyszerűen és könnyen hordozható: 10,5 mm-es vastagságával és 625 gramm tömegével majdnem olyan vékony és könnyű, mint a Toshiba felső kategóriás táblagépe. A metálezüst színű masina akkumulátora a sajtóközlemény szerint 10 órás működést tesz lehetővé.


Az Android 4.1, Jelly Bean rendszer mellett a Toshiba saját csomagja, a Places szolgáltatás is rajta van, amivel a felhasználók egyéni igényeiknek megfelelően használhatnak különböző video- és hírportálokat, online video- és televíziós csatornákat, valamint véleményüket és beállításaikat barátaikkal is megoszthatják. Ez a felhőalapú, internetkapcsolatot igénylő, előtelepített szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználó digitális tartalmaihoz (arra alkalmas) tévékészülékén, notebookján vagy táblagépén egyaránt élvezhesse.

Micro-USB porton keresztül külső HDD is csatlakoztatható. Mindezen felül az eszközön beépített microSD olvasó is található, amely maximum 64 GB kapacitású SDHC/SDXC kártyákat támogat. A táblagépen alapfelszereltség továbbá a Bluetooth 3.0 is.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások