Itt az új, földönkívülis horrorfilm előzetese

Itt az új, földönkívülis horrorfilm előzetese

2012. november 23. 08:54, Péntek
A jövő év első felében több horror-, illetve horrorszerű filmet mutatnak be a mozik. Ezek közül az egyik a Dark Skies lett, melynek megérkezett az első előzetese.

Megérkezett a Dark Skies első előzetese. A látszólag földönkívüli tematikával rendelkező horrorfilm (vagy pszichothriller) Amerikában február 22-én kerül mozikba, a hazai premierről egyelőre nincs információ. A film két főszereplője Keri Russell és Josh Hamilton lesz, a rendező pedig az a Scott Stewart, akit két, első pillantásra érdekesnek tűnő film, a Légió és A pap - Háború a vámpírok ellen elbaltázásért szidhattunk.


Ami esetleg bizakodásra adhat okot, hogy a Dark Skies egyik gyártója a Blumhouse Productions, melynek idén a Sinistert is köszönhettük, s mely részt vett a Paranormal Activity és a Rob Zombie-féle The Lords of Salem készítésében is. A film egy kertvárosban játszódik, egy házaspár van a történet középpontjában, akiknek az élete igazi rémálommá változik, amikor valami idegen létforma hatol éjszakánként életterükben, amely a gyerekeikre veti ki a hálóját.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások