Újabb jól sikerült amerikai sikerfilm bukott meg itthon

Újabb jól sikerült amerikai sikerfilm bukott meg itthon

2012. november 26. 16:00, Hétfő
Ben Affleck harmadik filmjét készítette el idén, de akárcsak az előző kettő, a Hideg nyomon és a Tolvajok városa, a premier hétvégéjén Az Argo-akció sem érdekelte a hazai közönséget.

Mivel nem sok nagyszabású premier volt itthon múlt héten és a legnézettebb film a tinilányokat célba vevő Alkonyat: Hajnalhasadás 2. rész volt, ezért joggal lehetett abban reménykedni, hogy Ben Affleck filmje, Az Argo-akció valamilyen szinten sikert fog aratni, esetleg moziba csábítja a felnőtteket, ha már a tinik zömétől nem várható el, hogy ilyen filmet nézzen. Ráadásul a forgalmazó Intercom azzal is az idősebb réteg kedvében akart járni, hogy a filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítette.


Hiába azonban a 24, filmet vetítő mozi, az Argo-akció hidegen hagyta a közönséget, vasárnapig mindössze 8 228-an váltottak jegyet a meglehetősen "nehéz", de mindenképpen jól sikerült filmre, ami a hétvégi hazai mozis toplista negyedik helyére volt elegendő. Persze a gyenge kezdés kozmetikázására még bőven van idő, hiszen az esetleges pozitív nézői visszhang hosszabb kifutási időt eredményezhet a film esetében.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások