Újabb remek mozifilmet buktattak be a magyarok

Újabb remek mozifilmet buktattak be a magyarok

2012. december 12. 15:02, Szerda
Három hazai premier, három bukás, így összegezhető a legutóbbi mozis hét. S ezúttal szó sincs arról, hogy a filmek minőségük miatt szerepeltek volna le.

Múlt héten három új film is bemutatásra került a magyar mozikban, azonban mindhárom elég gyengén szerepelt, a közlébe sem kerültek az éllovas Az öt legenda - Alkonyat: Hajnalhasadás II. rész - Felhőatlasz-trióhoz. Ez pedig már csak azért is szomorú, mert a bemutatók közül kettő kifejezetten jól sikerült, legalábbis a nézői értékelések szerint.

A kakukktojás egyértelműen a Kispályás szerelem (Playing For Keeps), mely hiába volt világpremier és romantikus, nem indított be túl sok nézőt, 41 hazai moziban mindössze 8 666-an fizettek be rá. Gerard Butler filmje egyébként is gyenge kritikákat kapott, viszont A hét pszichopata és a si-cut (Seven Psychopats) nem csak a közönség szerette (az IMDb-n 7.9/10), hanem a kritikusok is. Lehet, hogy a nézőknek itthon is bejött a film, de sajnos elég kevés emberről van szó, hiszen a Big Bang Media 27 moziban adott premierjére 7 046-an voltak kíváncsiak. (Mindez persze nem meglepetés, hiszen a rendező előző filmje, az Erőszakik is visszafogottan teljesített Magyarországon.)

Ugyancsak totális érdektelenség fogadta a Big Bang Media másik friss filmjét, a Sinister című horrort, amit 16 moziban mindössze 3 573-an néztek meg, pedig idén nem sok hasonló műfajú film jött be ennyire a közönségnek (IMDb 6.9/10)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások