A jövő nyár egyik animációs durranásának első előzetese

A jövő nyár egyik animációs durranásának első előzetese

2012. december 21. 16:04, Péntek
Nyáron a Dreamworks a Turbo című animációs filmmel próbálkozik meg egy új sikersorozatot beindítani. Az első előzetesből a történet főhősét ismerhetjük meg.

Megérkezett a DreamWorks Animation legújabb nyári produkciójának első előzetese, egy teaser-jellegű videó, amelyből ugyan semmit sem lehet megtudni a Turbo című alkotás történetéről, azonban legalább a főszereplőt megismerhetjük. A Turbo amerikai premierjére július 19-én fog sor kerülni, természetesen 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is. Az karakterek hangjait, mint mindig, ismert színészek fogják szolgáltatni, olyanok, mint Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Ken Jeong, Maya Rudolph, Ben Schwartz, Snoop Lion és Samuel L. Jackson.


A Turbo főhőse egy csiga lesz, aki arról álmodik, hogy egyszer a világ legjobb autóversenyzője lesz belőle, legalább akkora, mint példaképe, az ötszörös Indy 500-bajnok, Guy Gagné. Ezen vágyai miatt a többiek nem nagyon fogadják őt maguk közé. Turbo azonban szerencséjére szenved egy fura balesetet, melynek eredményeképp hihetetlen sebességre tesz szert.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások