Egy rendező már visszadobta az új Star Wars-filmet

Egy rendező már visszadobta az új Star Wars-filmet

2012. december 28. 01:09, Péntek
Napvilágra került egy olyan rendező neve, akivel komolyabban szerettek volna számolni a legújabb Csillagok háborúja-epizód tervezésével foglalkozó producerek. Ő azonban nemet mondott.

J.J. Abrams egy, az Empire filmes magazinnak adott interjújában elmondta, hogy korábban tapogatózó megbeszéléseket kezdeményeztek vele a Csillagok háborúja legújabb epizódjának rendezésével kapcsolatosan, de viszonylag hamar rövidre zárt a témát azzal, hogy ő hű marad a Star Trek mozis franchise-hoz. A rendező többek között azzal is indokolta, hogy nem akar semmilyen formában részt venni a legújabb Star Warsban, hogy rajongó, és sokkal jobb lesz neki, ha majd a nézőtéren, mit sem sejtve éli át a legújabb rész által okozott élményeket.

Az interjúban Abrams még azt is elmondta, hogy Kathleen Kennedy, producer kezében remek kézben van a Csillagok háborúja történetének mozis folytatása. Arról viszont már nem beszélt, mindössze sejthető, hogy a Mission: Impossible 3, a Star Trek, a Super 8 és a Sötétségben - Star Trek után legközelebb ismét Star Trek-mozifilmet fog rendezni, hacsak persze a Super 8 mintájára nem lazít egy kisebb prdukcióval.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások