Csúnyán leszerepelt itthon a Fluor film

Csúnyán leszerepelt itthon a Fluor film

2012. december 28. 01:17, Péntek
Múlt hétvégén két magyar film is nagyon gyengén szerepelt a mozikban. Sem a közönségbarát romantikus komédia, sem a szupersztárról szóló dokumentumfilm nem érdekelt sok nézőt.

Az "utolsó utáni pillanatban" derült ki, hogy múlt héten a Fórum Hungary bemutatja a Fluor filmet, mely a neten hatalmas népszerűségnek örvendő rapperről szóló dokumentumfilm. Hiába kapott azonban szinte csak pozitív kritikákat a magyar produkció, a közönséget nem nagyon érdekelte - sem azokat, akiknek szólt volna, sem pedig a rajongókat, igaz utóbbiak távolmaradásán egy percig sem szabad csodálkozni.


A hat moziban játszott Fluor film hétvégén 178 honfitársunkat késztette jegyvásárlásra, s ezzel a teljesítményével természetesen közelébe sem került az ünnep előtti hétvége legsikeresebb tíz filmjének. Ennél 137,5 ezer forintnál több bevételt ért el a múlt hét másik hazai filmpremierje, azonban összességében az Intim fejlövés rendezőjének új próbálkozása, a Nejem, nőm, csajom is hidegen hagyta a hazai mozizókat. A romantikus komédia 7 977 nézője a toplista negyedik helyére volt elegendő.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások