Schwarzenegger 27 éve nem volt ilyen gyenge

Schwarzenegger 27 éve nem volt ilyen gyenge

2013. január 20. 19:04, Vasárnap
Arnold Schwarzenegger talán még sosem érdekelte ilyen kis mértékben a moziba járó közönséget. Új filmje, az Erőnek erejével a legtöbb nézőtől esélyt sem kapott.

Megérkezett Arnold Schwarzenegger új filmjének, az Erőnek erejévelnek (The Last Stand) hétvégi eredménye. A film pénteki teljesítménye már előrejelezte a sajnálatos lebőgést, a hétvégi adatok pedig megerősítették mindezt. Valahol döbbenetes, hogy a 2963 moziban bemutatott filmre csak 6,3 millió dollárt voltak hajlandók kifizetni az amerikaiak, s ezzel az Erőnek erejével a hétvégi mozis bevételi toplista 10. helyén debütált.

Egy cseppet egyébként javíthat eredményein hétfőn a film, hiszen Amerikában a mozis hétvége egy ünnep miatt 4 napos lesz, de mindez már csak kozmetikázást fog jelenteni, az összbevétel így is csak nagyjából 16-21 millió dollár között fog alakulni. A 6,3 millió dolláros start egyébként annyira alacsony, hogy Schwarzeneggernek pályája során mindössze három filmje kezdett ennyire gyengén: az 1984-es Halálosztó (4 millió dollár), az 1985-ös Vörös Szonja (2,3 millió dollár) és az 1986-os Piszkos alku (5,4 millió dollár).

Az elkövetkező hetek eredményeiből az is ki fog derülni, hogy vajon Schwarzenegger vált végérvényesen lejárt lemezzé, vagy ilyenkor nem éri meg annyira akciófilmet bemutatni, ugyanis pár napon belül az új Jason Statham-, az új Sylvester Stallone- és az új Bruce Willis-filmet is bemutatják.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások