HTC M7, M4 és G2

HTC M7, M4 és G2

2013. február 4. 14:27, Hétfő
A jelek szerint a HTC nem egy, hanem rögtön három új okostelefonnal készül, amelyek sorrendben a csúcskategóriát, a mainstream szegmenst, valamint a belépő szintet fednék le, ehhez illő belsőségekkel.

A készülőben lévő M7-ről nemrég mi is beszámoltunk, már akkor is tudni lehetett ugyanis, hogy a cég új zászlóshajójáról van szó. A gyártó év végi rendezvényén a vezérigazgató némi meglepetésre elő is rántotta a hivatalosan még meg sem jelent készüléket, és bár az erről készült videón nem igazán kivehetők annak részletei, mégis jó tudni, hogy már egy nagyjából kész termékről beszélhetünk.


Eközben azonban már befutottak az újabb hírek két további példányról, amelyek közül az első a középkategóriában, a második pedig a belépő szinten jelenne meg. A HTC M4 kellemes jellemzőkkel érkezik, hiszen egy 1,2 GHz-es ikermagos Snapdragon chipre támaszkodhat, 4,3 hüvelykes, 720p felbontást támogató érintőképernyővel, amelyet 2 GB RAM, 16 GB-os belső tároló, egy 13 megapixeles hátoldali F2.0 kamera, annak elülső, 1,6 megapixeles társa, valamint opcionális LTE és egy 1700 mAh-s akkumulátor egészít ki, Jelly Bean szoftverrel.


A G2 már kifejezetten szerény jellemzőket kapott, itt egy 1 GHz-es ARM processzor, 3,5 hüvelykes HVGA (480 x 320 pixel) kijelző, 5 megapixeles kamera, 512 MB RAM, 4 GB-os belső tároló, microSD támogatás, 1400 mAh-s akkumulátor, valamint Android Ice Cream Sandwich található a listán, tulajdonképpen a már korosodó Desire C egyfajta frissítéseként.

Míg azonban az M7 már az MWC előtt bemutatkozhat, ez utóbbi két okostelefonról valószínűleg csak a rendezvény után rántják majd le a leplet hivatalosan.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások