Plakát és új előzetes Tom Cruise tavaszi látványscifijének

Plakát és új előzetes Tom Cruise tavaszi látványscifijének

2013. február 13. 22:05, Szerda
Az idei év első felében több olyan scifi is mozikba kerül, amely sikerre esélyes. Ezek egyik természetesen a Feledés, melynek a főszereplője nem más, mint Tom Cruise. A film új plakátot és előzetest kapott.

Itthon április 11-én fog bemutatásra kerülni a mozikban Tom Cruise új filmje, a Feledés (Oblivion) - ez azt jelenti, hogy Amerika előtt egy nappal láthatjuk, hogy ezúttal jól választott-e a színész. A sokak által igencsak várt scifi a mai napon egy új, nemzetközi előzetest, valamint egy plakátot kapott. Cruise mellett a filmben olyan színészek fognak szerepelni, mint Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Nikolaj Coster-Waldau, Zoe Bell és Melissa Leo.


A rendező a TRON: Örökséget is jegyző Joseph Kosinski lesz, akinél jobbat talán nem is lehetett volna választani, hiszen a forgatókönyv alapját képező képregényt is ő jegyzi. Cruise a 2073-ban játszódó filmben a Föld egyik utolsó lakóját alakítja (a bolygót 60 éve földönkívüli támadás érte), aki felfedező útra indul egy pilótával, aki lezuhant a bolygón.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások