USB kulcs méretű routert készített az ASUS

USB kulcs méretű routert készített az ASUS

2013. március 12. 14:13, Kedd
Az ASUS WL-330NUL a cég szerint a világ legkisebb útválasztója; Ethernet, Wi-Fi és hozzáférési pont módban, több operációs rendszert támogatva segít állandóan kapcsolatban maradni.

Az utazók internetkapcsolatának biztosításához tervezett USB-s ASUS WL-330NUL a mostanáig készült legkisebb útválasztóba építi be az összes funkciót. Kifejezetten azoknak az online kapcsolattartáshoz ultrabookokat, okostelefonokat vagy táblagépeket használó vásárlóknak fejlesztették, akik gyakran utaznak. A WL-330NUL-lal gyorsan és biztonságosan elvégezhetők a hálózati beállítások, emellett a kapcsolat megosztható a többi felhasználóval. Többféle operációs rendszeren (pl. Windows 8, Mac OS, iOS) is működik. Többféle módban is tud működni, útválasztóként, Ethernet-csatolóként, Wi-Fi hotspotként és hozzáférési pontként. 6,5 cm hosszú és csak 25 g.

Lehetőséget ad egy kapcsolat megosztására több gépen anélkül, hogy fizetni kellene az újabb fiókokért vagy új hozzáférési adatokat kellene igényelni. Ha valaki gyakran utazik és notesz- vagy táblagépeken, okostelefonokon, vagy akár asztali gépeken is dolgozik egyszerre, a megosztási lehetőség komoly megtakarítást jelenthet. Mivel az ultrabookokból gyakran hiányzik a vezetékes hálózati csatlakozó, a WL-330NUL RJ-45-ös Ethernet portja gyorsabb, stabilabb és biztonságosabb vezetékes kapcsolódást tesz lehetővé.


Támogatja a biztonságos hálózatok létrehozását, a titkosság megőrzését, és az adatbiztonság betartatását még akkor is, ha a kapcsolat meg van osztva több eszköz között. A termék lényegében beállításmentesen működik, a hálózatfelügyelet és a „vendég”-hozzáférések beállítása egyetlen kattintás. Többféle Windows-változattal is kompatibilis, beleértve a Windows 8-at is, emellett Mac OS és iOS platformon is használható. Az eszköz a hozzá adott tápadapterrel közvetlenül fali aljzatból is, vagy bármilyen USB-csatlakozóról működtethető. Magyarországi megjelenése áprilisra várható, 9990 Ft-os ajánlott kiskereskedelmi áron.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások