Közös képen a Superman-reboot főszereplői

Közös képen a Superman-reboot főszereplői

2013. március 18. 17:17, Hétfő
Az igazán sokat mutató előzetes még mindig várat magára Az acélember című Superman-rebootból, de addig is megnézhetjük egy képen a film legfontosabb szereplőit.

A nemzetközi Cinema magazin legújabb száma a Superman-rajongók szívét megdobbantó fotót jelentett meg. Az ugyanis az Amerikában június 14-én, itthon pedig június 20-án bemutatásra kerülő Az acélember (Man of Steel) szereplőgárdáját ábrázolja kvázi civilben. A képen látható Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer és Russell Crowe, de mellettük még szerepelni fog a filmben Christopher Meloni, Michael Kelly, Harry Lennix és Richard Schiff is.

Klikk ide!

Az előjelzések alapján a Zack Snyder által rendezett film meglehetősen nagy érdeklődésre tart számot, egyes becslések akár az egymilliárdos nemzetközi bevételt is elérhetőnek tartják, s szinte senki sem számol bukással. Pedig a 2006-os, Bryan Singer-féle verzió szereplése mindenképpen intő például kell, hogy szolgáljon, hiszen a Superman visszatér összesen csak 391 millió dollár bevételre tett szert, így a Warner le is mondott arról, hogy folytassa. (Érdekesség, hogy még így is sikeresebb volt, mint a Batman: Kezdődik!, de a stúdió jól érezte a visszajelzések alapján, hogy Denevérember kalandjainak folytatásával hatalmasat kaszálhat.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások