Most már tényleg jön a Menekülés New Yorkból feldolgozása

Most már tényleg jön a Menekülés New Yorkból feldolgozása

2013. március 19. 17:04, Kedd
Lehet, hogy nemsokára egy feldolgozás révén újabb kultfilmet ismerhetnek meg a fiatalok, hiszen akadnak, akiknek a régi Menekülés New Yorkból már elviselhetetlenül lassúnak számít.

A Menekülés New Yorkból című klasszikus John Carpenter-filmet többen is tervezték feldolgozni az elmúlt években, azonban mindegyik projekt elhalt. Most viszont talán végre sikerül a remake elkészítése. A Deadline ugyanis arról számolt be, hogy Joel Silver és produkciós cége, a Silver Pictures összeállt a francia StudioCanal stúdióval, s az együttműködés révén tető alá hozhatják a kultfilm új verzióját.


Hogy kinek a rendezésében készülne a feldolgozás, még nem tudni, de korábban Brick Eisner és Len Wiseman is próbálkozott azzal, hogy elkészítse a disztópikus jövőben játszódó film új változatát, melynek főhőse Snake Plissken, akit egy börtönszigetre küldenek, hogy mentse ki onnan az elnököt. (A Len Wiseman-féle verzióban Gerard Butler lett volna Kurt Russell utódja.) Carpenter egyébként 1996-ban már készített egy folytatást Menekülés Los Angelesből címmel, azonban az nagyot bukott.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások