Rég látott színészlegenda érkezhet az Amerika kapitány 2-be

Rég látott színészlegenda érkezhet az Amerika kapitány 2-be

2013. március 23. 18:04, Szombat
Robert Redford évek óta nem szerepelt filmben, s idén térhet vissza a mozikba színészként. A Marvel Studios ráadásul a 2014-es Amerika kapitány 2 egyik szerepére is meg akarja nyerni őt.

A Deadline meglepetést keltő castingról, illetve casting tervről számolt be tegnap az Amerika kapitány: Az első bosszúálló folytatásával, a Captain America: The Winter Soldierrel kapcsolatban. A lap ugyanis úgy tudja, hogy a Marvel Studios Robert Redforddal folytat tárgyalásokat, hogy megszerezze a színészlegendát egy magasrangú S.H.I.E.L.D.-ügynök eljátszására.

Amíg persze nincs aláírva a szerződés, addig nem lehet biztosra venni Redford jövetelét, de mindez csak erősítené a Marvel filmes részlegének azon törekvéseit, hogy filmjeibe az aktuális tinisztárok mellett legendákat is felvonultasson, elég csak Anthony Hopkinsra gondolni a Thorban vagy Ben Kingsley-re a Vasember 3-ban. Redford megszerzése azért is nagy szó lenne, mert a színész az elmúlt években csak rendezőként dolgozott, legutóbbi mozis szerepe a 2007-es Gyávák és hősök volt. Igaz, éppen április elejétől lesz látható Amerikában az általa rendezett The Company You Keep, melynek ő az egyik főszereplője.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások