Többféle mozis verzió készül a Vasember 3-ból

Többféle mozis verzió készül a Vasember 3-ból

2013. március 30. 20:05, Szombat
Amerikában és Kínában más Vasember 3-at láthat a közönség, ugyanis a Marvel Studios az egyre növekvő kínai piacot bónusz jelenetekkel próbálja meg kiszolgálni.

A Marvel Studios és a DMG tegnap bejelentette, hogy a nálunk április utolsó csütörtökén, Amerikában pedig május első péntekén bemutatásra kerülő Vasember 3 cím akciófilmből többféle mozis verzió is fog készülni. A szokásokkal ellentétben azonban ezúttal nem különböző piacok korhatár-besorolásai fogják ezeket a verziókat, hanem egy másik piaci igény, hiszen a Vasember 3 "másik" változata a kínai piacra fog készülni.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Vasember harmadik részében elég komoly anyagi résszel beszállt egy kínai fél is, a film egy részét Kínában forgatták és egy megállapodásnak köszönhetően a szereplők egy része is kínai készülékkel fog telefonálni, és akkor a szándékosan kínai színészek számára írt szerepekről még nem is ejtettük szót. A kínai Vasember 3-ban nem csak Wang Xueqi fog feltűnni, hanem az ország egyik legismertebb színésznője, Fan Bingbing is, aki a közlemény szerint az egyik, direkt a kínai piacra forgatott jelenetben is szerepelni fog. (A Marvel Studios tervei szerint egyébként később is keresni fogja az efféle megállapodási lehetőségeket Kínával.)

Arról természetesen még nincs konkrét információ, hogy a bónusz jelenetek mit fognak tartalmazni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások