Hűtlenek az Alkonyat-rajongók

Hűtlenek az Alkonyat-rajongók

2013. március 30. 20:04, Szombat
Az Alkonyat-sorozat rajongóiról végképp kiderült, hogy javarészt hűtlenek, hiszen most azzal szembesülhettünk, hogy Stephenie Meyer további történetei után sem érdeklődnek.

Az már korábban kiderült, hogy hiába az Alkonyat-filmek hatalmas sikere és a nézők kivételes rajongása a főbb szereplők iránt, ez a szeretet megáll a vámpíros sagánál és nem követi sem Robert Pattinsont, sem Kristen Stewartot, sem Taylor Lautnert más filmjeikbe - egyik színész további főszerepe sem hozott igazán komoly bevételt. Úgy tűnik, hogy az alkonyatosok a filmek alapjául szolgáló könyveket szerző Stephenie Meyerhez is hűtlenek maradnak.

Amerikában pénteken mutatták be ugyanis A burok (The Host) című scifit, melyet Meyer egyik regénye alapján írt és rendezett Andrew Niccol. Hiába azonban az írónő neve, az Alkonyat-rajongókat hidegen hagyta a premier, A burok Amerikában a bemutató napján mindössze 5,5 millió dollár bevételt hozott az első becslések szerint, ez pedig 13-15 milliós nyitóhétvégét jelenthet, ami messze elmarad a legutóbbi Alkonyat-epizód 140 milliós startjától. (A Hajnalhasadás II. része például első napján 71 millió dollár bevételt hozott, annyit, amennyit A burok összesen nem fog termelni.)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások