Nemsokára kezdik a Halálos iramban 7 forgatását?

Nemsokára kezdik a Halálos iramban 7 forgatását?

2013. március 31. 22:03, Vasárnap
Vin Diesel új filmjét, a Halálos iramban 6-ot még be sem mutatták a mozik, de a színész már arról írt, hogy a következő epizód forgatási munkálataira nyáron fog sor kerülni.

Úgy tűnik a Universal Studios fene magabiztos, bár van is mire felvágniuk, ha a Halálos iramban-sorozat hatalmas sikerét nézzük. Már sokszor leírtuk, de nem győzzük ismételni, hogy a 2001-ben korrekt, 144 milliós amerikai bevételeket produkáló első résszel nyitó széria a második és a harmadik résszel komoly lejtmenetbe került, hiszen a folytatások csak 127 és 62 millió dollárt termeltek hazájukban. Ilyen számok mellett nem sok stúdió vállalta volna be a negyedik részt, azonban a Universal kockáztatott - és nyert. A negyedik Halálos iramban 155, míg az ötödik már 209 millió dolláros bevételt hozott Amerikában, és sokak szerint a májusban bemutatásra kerülő új rész még ezt is lepipálhatja.

Ekkora siker mellett nem meglepő, ha Vin Diesel azt írta Facebookján, hogy egyrészt egy elővetítésen a közönség remekül fogadta a Halálos iramban 6-ot és azonnal a folytatást követelték, másrészt pedig, hogy nyáron Los Angelesben, ott, ahol az egész kezdődött, ismét forgatni fognak - feltehetően a hetedik epizódot.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások