Itt a 300 második részének első plakátja

Itt a 300 második részének első plakátja

2013. április 17. 11:04, Szerda
Megérkezett végre a 300 folytatásának, a Rise of an Empire-nek az első plakátja, mely természetesen nem az első rész főszereplőjét alakító Gerard Butlert ábrázolja, hiszen a második rész egy újabb ütközetet dolgoz fel.

Nem csak a R.I.P.D. első plakátja került bemutatásra a napokban, hanem a 300 folytatásának számító 300: Rise of an Empire-é is - mint korábban is írtuk, mindkét film azzal "büszkélkedhet", hogy a bemutatójuk nyári időpontja ellenére még mindig nem kaptak előzetest, mely egyes rajongók szerint elég nyugtalanító.

Azonban aki azt gondolná, hogy mindez rossz előjel a premierek időpontjára vonatkozóan, az most fellélegezhet, hiszen a R.I.P.D. és a 300: Rise of an Empire plakátja is tartalmazza a bemutató dátumát, így azt vélhetően tartani is fogják a stúdiók, s nem kerül sor halasztásra az utolsó pillanatban. Bár a 300 2-nek még nincs hivatalos magyar címe és premierdátuma, minden jel arra mutat, hogy augusztus bemutatóval számolhatunk, tehát a világpremier környékén láthatjuk a filmet.




Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások