Lehet, hogy mégis Robert Downey Jr. marad Vasember?

Lehet, hogy mégis Robert Downey Jr. marad Vasember?

2013. május 2. 11:01, Csütörtök
Még nem jelentették be hivatalosan a Vasember 4-et, mint ahogy azt sem tudni, hogy Robert Downey Jr. visszatér-e a frachise-ba, illetve, hogy ő fog-e szerepelni A bosszúállók folytatásában Vasemberként.

A Vasember harmadik részével lejárt Robert Downey Jr. szerződése, mely a Vasember-sorozathoz köti őt, de még az is előfordulhat, hogy a színész nem fog távozni. A széria eddig is sikeres volt, így természetesen a Marvel mindig is számolt a folytatással, de a 3. epizód döbbenetesen nagy bevételei biztossá teszik a Vasember 4-et. A kérdés csak az, hogy az eredeti színészekkel, vagy James Bond-szerűen egy új főszereplővel. (Illetve természetesen nem ez a kérdés, hanem az, hogy mikor kell lecserélni Robert Downey Jr.-t, hiszen a végtelenségig nem lehet Tony Stark.)

The Daily Show with Jon Stewart
Get More: Daily Show Full Episodes,Indecision Political Humor,The Daily Show on Facebook


Downey Jr. a Daily Show-ban nyilatkozott a kérdésről még a Vasember 3 amerikai premierje előtt, s elmondta, hogy még maga sem tudja, hogy részt vesz-e a Marvel Studios további filmjeiben, jelenleg éppen újratárgyalja az erre vonatkozó szerződését. Bár nem tudni, hogy a humoros műsorban ezt, a kacsintással kísért kommentet mennyire lehet komolyan venni, de azt nehéz elképzelni, hogy a színész nyitottsága esetén a Disney ne lenne hajlandó bármekkora összeget kifizetni neki, hogy megtartsa őt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások