Itt a Superman-film új, szinkronos előzetese

Itt a Superman-film új, szinkronos előzetese

2013. május 2. 11:05, Csütörtök
Eredetiben nagyszerű élmény volt Az acélember legutóbbi előzetese, most megnézhetjük magyarul is, hogy miképpen hangzik a június 20-án bemutatásra kerülő reboot trailerje.

Sokaknak leesett az álla Az acélember legutóbbi előzetesétől, és most már magyarul is meg lehet tekinteni a majdnem 3 perces trailert. A magyar verzió előzeteseiben a hangok általában nem tekinthetők véglegesnek, a filmre meg is változhatnak, azonban ezúttal az előző videókhoz képest is változtak a szereplőket megszólaltató színészek. Ez egyrészt utalhat hanyagságra, másrészt pedig arra is, hogy a legújabb trailer már a castingot követően készült el, azaz a most hallható színészek fognak szinkronizálni a június elején bemutatásra kerülő mozifilmben is.


A hivatalos YouTube-videó kommentjeiből kiderült, hogy Henry Cavillt, azaz Clark Kentet most nem Dolmány Attila, hanem Velker Gábor szólaltatja meg. A trailer szinkronos verziójának további érdekessége, hogy míg az előző előzetesekben Kőszegi Ákos Jonathan Kentet (Kevin Costner) szinkronizálta addig most, ebben a trailerben Russell Crowe-t, aki Jor-Elt alakítja, akit eddig Vass Gábor tolmácsolásában hallhattunk.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások